Järva Valla Sport

Järvamaa koolide 7.-9. klasside karikavõistlused jalgpallis

 

Paides toimunud turniiril selgusid võitjad tihedas konkurentsis. Koeru, Paide HHPK ja Järva-Jaani poisid kogusid kõik neli võitu ja ühe kaotuse. Paremusjärjestuse selgitamisel arvestati omavaheliste mängude väravate vahet. See näitaja oli parim Koeru võistkonnal ja seega neile ka võidukarikas. Koeru meeskonnas (pildil esimeses reas) mängisid: Andre Toomi, Karl Kirsimets, Kris Kleitsmann, Kyrylo Bilous, Hugo Pajula, Oliver Pruual, Richard Hallik ja Arthur Hallik. Turniiri parima mängija auhind omistati Koeru väravavahile Andre Toomile. Sitket mängu näitasid ka kolmanda koha saavutanud Järva-Jaani poisid (pildil tagareas paremal), kes vaatamata oma põhiväravavahi vigastusele võitis viimases üliemotsionaalses mängus favoriidiks peetud Paide HHPK võistkonda. Veel osales Järva vallast väike Imavere kool, kes läks mäng-mängult paremasse hoogu ja saavutas lõpuks suurte koolide vahel tubli neljanda koha.
Järva-Jaani võistkond mängis koosseisus: Robert Kõll, Rasmus Kraak, Jan Puusepp, Sten-Marten Raal, Joosep Nukke, Artur Saar, Patrick Loorents, Fred Lüütsepp, Georg Robin Roosalk, Kristo Raigla.
Imavere võistkond mängis koosseisus: Robin Randalainen, Lauri Ratassepp, Handre Nirgi, Romet Randalainen, Oleri Kala, Lukas Martii Teas.

Uudise edastas: Toomas Aan

 

 

Venue

Venue Text

  • 04 oktoober, 2024

Organizer

Organizer Text